Quiltefants nyhedsbev

Print Friendly, PDF & Email

 

Lækre nye symaskiner og en konkurrence!

Og glem ikke: Varme til fødderne i den kolde tid, samt Tør-du?-klubben på lørdag!

Memory Craft Horizon 7700QCP
Arbeidsområde i mm: B280 x H120
Friarm / Flatbord konvertibel
Horisontalt helroterende griper SFS+ 7-delt Boks Transportør system
Transportørsænker
AcuFeed, Overtransportørsystem indbygget 7 niveauer for trykfods regulering
APC Automatisk Stingplade konverter ( til stikkesting )
Indbygget Enhåndsbetjent Nåletråder
5 hvide LED lamper
Sømhastighet: 1000 spm (fodpedal)
250 indbyggede sømme,
11 knaphulstyper,
3 Fonte med Europæiske bogstaver
Maksimum sik-sak bredde: 7 mm Maksimum stinglengde: 5 mm fremad / 5 mm baglæns
Rullehjul
LCD Trykskærm
Flere sprog
Automatisk Trådspændingskontrol (Hjul)
Trinløs hastighedsregulering
Nålestop oppe/nede
Ekstra højt trykfodsløft
Automatisk trådklipper
Justerbar knæløfterKærlighet fra første sting: Horizon 7700QCP -Den syr gennem 14 lag cowboy-stof – uden at knurre! – Quiltefant har selv prøvet.
Start bare med den store quilt, de elegante gardiner eller den fantastiske brudekjolen. Med et nesten 30 cm langt og 12 cm høyt arbeidsområde til højre for nålen giver Horizon dig masse af plads til udfoldelse. Og den ekstra store plads gør hvert eneste trin af større projekter så megetnemmere. 
STANDARD TILBEHØR:
Sik-sak fot A
Knaphulsfod R
Overlockfod C
Rullesømsfod D
Lynlåsfod E
Applikasionsfod F
Blindstingsfod G
Snorrefod H
Overkastfod M
Konvertibel Frihånds Quiltefod QB
Knappisyningsfod T
¼inch fod
Parallellsømsfod
Stofguide

14.695,00 DKK
Smarter by Pfaff C1100 pro
Meget mere sykomfort og inspiration – til en fabelagtig pris!
Du kan begynde at glæde dig til over 200 henrivende nytte­ og pyntesømme, som du kan bruge til at lave kreative finesser og opnå flotte resultater. Et ekstra stort arbejdsområde og en utrolig sykomfort venter på dig. Du skal ganske enkelt vælge syprogrammer og funktioner ved at trykke på en knap.LCD­skærmen viser dig alle oplysningerne. Sømmene har allerede de optimale indstillinger og kan ændres efter behov. Få større viden om syning og gå videre til næste trin med en SMARTER BY PFAFF C1100 Pro ­symaskine. Se mere om maskinen her: Smarter by Pfaff
Du kan hente brochure om maskinen ved at klikke på pdf-symbolerne på varekortet i netbutikken: Den første brochure handler om syning, den anden brochure om quiltning.

7.995,00 DKK
Regia World Circus Strømpegarn
Farverne fås i en begrænset periode!
Den kendte 4-trådede kvalitet fra Regia i farver, som fås i en begrænset periode. Der er 100 m i et nøgle, som løber 420 m og er nok til et par strømper. Der går 500 g til en trøje i størrelse 40. Pind 2-3. 75% uld og 25 % polyamid. Vælg farve i rullemenuen: Klik på et af billederne for at se dem i stor størrelse, så kan du læse farvenummeret!

66,00 DKK
November 2010 – Små landskaber med blindstingssøm
Små landskaber ( og naturlige motiver ) syet med blindstingssøm på symaskine.
Jeg viser, hvordan man kan lave landskaber m.v. både frihåndsskåret og med en skabelon. Det er små billeder på ikke over A4 størrelse, så man kan nå at lege med teknikkerne. Materiale liste kan hentes i PDF format herunder.

0,00 DKK

Konkurrence
Sy en bordløber med forårstema

Quiltefant har indrettet helt ny symaskineafdeling i butikken og har udvidet sortimentet, så vi nu har 4 mærker. Det fejrer vi med en stor konkurrence, hvor 1. præmien er en symaskine!
Sådan deltager du: Sy en bordløber med forårstema og aflever den hos Quiltefant, senest den 25. februar 2011. Du må bruge en hvilken som helst teknik, så længe syning indgår i projektet. Altså kan du bruge maskinbroderi, maling på stof, patchwork, applikation eller …. hvad du nu føler dig inspireret af, så længe 2 betingelser er opfyldt: 1) Stof ( tekstil ) skal være hovedbestanddelen i projektet. 2) Syning skal på en eller anden måde indgå i projektet. Sådan findes vinderen: Quiltefants kunder og bloggæster kan stemme på deres favorit fra den 26/2-11, hvor alle deltagende bordløbere udstilles i butikken og på quiltefantblog.dk. Når man stemmer, skal man aflevere navn og adresse og telefonnummer for at sikre, at man kun stemmer EEN gang. Afstemningen slutter den 25. marts 2011 og præmier uddeles i butikken lørdag den 2. april 2011, klokken 10.00. Fra den 6. april, kan alle deltagere hente deres bordløber igen. Hvis Quiltefant skal sende den til dig, skal du selv betale portoen. Fra den 13. november 2010 kan fuldstændige regler og deltagerblanket downloades fra denne side. Se præmierne ved at klikke på billederne.

0,00 DKK

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.