BlokEt

Præsentation af NetBOM 2016

Print Friendly, PDF & Email

Der er rigtig mange sekskanter i patchworkverdenen i øjeblikket. Der syes mange fine sekskanter, som sættes sammen af mindre dele og de er rigtig skønne. Fælles for dem er, at de syes i hånden over pap. De som kender mig ved, at jeg har et meget tæt forhold til min symaskine og et knap så tæt forhold til pap.

Derfor opstod et “hvad nu hvis….?” Og ud af dette kom sekskantede blokke, syet som stamps på symaskine.

Jeg har tegnet 3 blokke som vi syr 1. maj, 15. maj og 1. juni 2016.

Hver blok får en video her på siden, hvor du kan se, hvordan delene til blokken skæres og hvordan jeg foretrækker at sy stamps.

Blokkene kan bruges til en bordløber, sættes ind i et tæppe, bruges til kaffeservietter eller noget helt andet. Flere af disse muligheder vil blive præsenteret hen ad vejen medens vi syr.

Her vil jeg præsentere dig for en bordløber, så du kan se, hvordan blokkene ser ud.

løber

 

Vi starter med blok 1, som er den øverste, fortsætter med blok 2 i midten og slutter med blok 3 i bunden.

 

Jeg har valgt batikstoffer til mine blokke og du kan se et billede af stofferne herunder:

Stoffer

Den 15. April 2016 kan du se en video, som præsenterer dig for de materialer, du skal bruge og måske bliver du præsenteret for et par stykker som ikke er nødvendige, men er gode at have.

Mønsteret kan du købe i netbutikken fra den 15/4-2016. Det koster 99,00 og indeholder mønster (stamps) til alle 3 blokke, samt et skærediagram til hver blok. (Du skal selv kopiere mønsteret over på det stamp-materiale, du vælger at bruge).

Vi ses den 15. April 2016 til en præsentation af materialer til NetBOM!

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.