Slutspurt -snetilbud og husk de nye åbningstider fra næste uge.

Print Friendly, PDF & Email

Snetilbud – slutspurt!

Slutspurten er sat ind for snetilbudene, som gælder til og med søndag den 12/2-2012. 

Det gælder for de tilbageværende tilbud, at der ikke er ret mange styk af hver – nogle varer kun 1 styk af hver.

Så ser du noget du kan lide, skal du nok slå til nu!

Et lille udvalg af varerne kan ses herunder, men se alle tilbud her

HUSK:

De nye åbningstider gælder fra næste uge:

Søndag: 10-16
Tirsdag: 11-17
Onsdag: 11-17

 

Clover sløjfe værktøj
Lav sløjfer i stof, bånd eller papir. Sættet indeholder tre plastic skabeloner, til at lave 3 forskellige størrelser og faconer sløjfer. Hvad enten sløjfen skal bruges til pynt på en trøje, en taske eller en gave, så er redskabet her. 7 cm, 10 cm og 14 cm er de færdige størrelser.

22,50 DKK
Fat Quarter tote- Marie Osmond
Skøn taske til opbevaring af fat quarters. Bund og sider er forstærket, så taskerne kan stables og låget er gennemsigtigt, så du kan se, hvad der er i tasken uden at åbne. Tasken er en del af opbevaringsserien med Marie Osmonds navn fra Elite Essentials.

114,50 DKK
Angle play sæt 1 ( Margaret Miller )
Der er rigtig mange muligheder, når rektangler bliver til trekanter.
Sættet indeholder skabelon a,b,c og d, samt en lille instruktionsbog med 21 blokke og 3 tæpper.

129,50 DKK
Fast2Cut Half & quarter Diamond ruler sæt
1/2 og 1/4 diamanter.
Skær halve og kvarte diamanter til et væld af forskellige blokke – herunder kaleidoskoper. Instruktioner på engelsk medfølger. Designet af Jan Krentz.

109,50 DKK
Square in a Square lineal ( stor )
Aldrig mere trekanter!
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Instruktioner på engelsk medfølger, sammen med et par mønstre til tæpper.

84,50 DKK
Square in a Square lineal ( lille )
Aldrig mere trekanter med minilinealen.
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Instruktioner på engelsk medfølger, sammen med et par mønstre til tæpper.

124,50 DKK
All in one lineal
En lineal til mange ting! Lige til at putte i feriekufferten!
En lineal til både strimler, kvadrater, to slags trekanter og diamanter. Linealen har indbygget hjørne-trimmer! God til at tage med f.eks. i sommerhus eller på sy-weekender. I det hele taget god, når du ikke vil have 6 forskellige linealer med i tasken, men alligevel gerne vil have friheden til at kunne skære mange faconer fra strimler. 6 inches bred og 12 inches lang. Men længere langs den ene side, hvor den rette vinkel af retsidede trekanter kan skæres. Linealen bruges i bogen Geometric Gems af Cathy Wierzbicki.

94,50 DKK
Yo-Yo maker Sommerfugl
Yo-yo maker til at lave sommerfugle. Vælg mellem 2 størrelser: Small 30 x 40 mm Large 45 x 55 mm

24,50 DKK
Boondoggle lineal
Skær en sjov facon.
Boondoggle linealen har en skæg facon, som minder om en diamant, men er mere tyk! Brug den til at skære stykker af stof eller til at skære allerede syede blokke til en sjov facon. Instruktioner på engelsk medfølger

69,50 DKK
Creative Grids Curves to Squares lineal
Skær kurver i kvadrater.
Med linealen kan du skære kurver diagonalt – fra hjørne til hjørne – i kvadrater fra 5in til 10in. Brug de syede kvadrater med kurver i stedet for enhver trekant eller firkant blok i patchwork, for at skabe en fornemmelse af bevægelse. Det færdige kvadrat er 1 inch mindre end den størrelse, du starter med. Designet af Karla Alexander.

107,50 DKK
Think outside the Sox
60 par skønne, spændende og anderledes strømper – alle fra bladet Knitter´s store konkurrence! Engelsk tekst

99,50 DKK
Entrelac
Af Rosemary Drysdale Neverkont på 65 måder brugt i 25 designs. En rigtig god og fyldestgørende guide. Engelsk tekst.

99,50 DKK
Janet basket – fold sammen kurv stor
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven. Stor: ca. 45 x 25 x 24 cm. Vælg farve i rullemenuen.

109,50 DKK
In Stitches
Et must for Amy Butler fans.
Af: Amy Butler Er du vild med Amy Butlers stil, er denne bog et must. Der er mere end 25 projekter i bogen og de spænder fra tasker til puder og py-bukser! Alene billederne af de mange skønne stoffer, er hele bogen værd! På engelsk

130,00 DKK
Little stitches for little ones
Amy Butler til børn.
Af: Amy Butler Er du vild med Amy Butlers stil, er der masser af guf i denne bog.. 20 projekter til børn og deres mødre. Lige fra tæpper til baby, pusletaske, mors taske, stof-bog til baby og meget mere. Alene billederne af de mange skønne stoffer ( og børn ! ), er hele bogen værd! På engelsk

130,00 DKK
Square in a Square
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Bogen giver en grundig gennemgang – med fine tegninger – af teknikken og mønster på adskillige tæpper og andet godt.

74,50 DKK
Square in a Square: Advancing on 2
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Bogen giver en grundig gennemgang – med fine tegninger – af teknikken og 15 mønster på tæpper og andet godt, samt oversigter over strimmelstørrelser til 60 blok-størrelser. Option ( mulighed ) 1 til 17.

114,50 DKK
Creative Grids Storm at sea lineal
Nem måde at skære alle dele til det populære Storm at sea mønster.
Storm at Sea Strip Ruler er designet til at skære alle de dele, der skal bruges for at lave en 16 inch færdig blok. Skær strimler og kvadrater med linealens lige side og skær alle de nødvendige trekanter med den anden side. Designet af Lynne Edwards & Rachel Cross.

107,50 DKK

Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.