Hvad skal du lave i weekenden ?

Print Friendly, PDF & Email

Lær noget sjovt!

Der er ledige pladser på kurset i frihåndsquiltning denne weekend, så har du tid og lyst, er det bare om at melde sig til!

Weekendkursus: Frihåndsquiltning på maskine
Kurset byder på instruktion og øvelser, men man kan kun blive god til at frihåndsquilte på maskine ved at øve sig!

Weekendkurset er koncentreret læring, men du får gode øvelser, og du får et skriftligt materiale, som du kan bruge til at gentage øvelserne derhjemme bagefter.

Pris: 600,00

Lørdag og søndag den 21 & 22 januar 2012, klokken 10 – 16 

KOM OG VÆR MED TIL EN INSPIRERENDE WEEKEND, HVOR DU FÅR BEGYNDT PÅ FRIHÅNDSQUILTNING. JEG ER SIKKER PÅ, AT DU FORTSÆTTER DERHJEMME!

600,00 DKK

Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.

2 tanker om "Hvad skal du lave i weekenden ?"

 1. Kirsten Grymer

  Hej. Jeg har før besøgt din dejlige butik. Jeg har nogle veninder – og vi har for 14 dage siden aftalt, at vi alle kunne komme med op til dig på torsdag den 16. febr. Vi ville køre herfra ca. kl 11, så vi var hos dig ved 12- tiden. Jeg ville køre – bor lige nord for Horsens. Vi er i alt 4. Men er din butik så ikke åben?
  Det er lidt svært at skulle lave aftalen om, så alle kan – men vi må jo prøve, hvis du ikke har åbent?
  Jeg kunne ikke finde din mailadresse – jeg skal åbne outlook for at få den, og det vil jeg helst ikke – så derfor skriver jeg her. – Håber også, du stadig har lidt gode tilbud, når vi kommer.
  Mange patchworkhilsener fra Kirsten Grymer. 😛

  1. Camilla Forfatter

   Hej Kirsten,
   Jeg kan godt åbne på torsdag klokken 12.00, så I er velkomne. Man kan altid lave en aftale, hvis man kommer flere sammen!
   Omkring snetibud, så gælder de jo kun til og med søndag og meget af det, er ved at være udsolgt, så det er svært at love!
   Men der er naturligvis – som altid – mange spændende varer på hylderne!

   Camilla

Der er lukket for kommentarer.