Juleferiens projekter.

Print Friendly, PDF & Email

Hvad skal du sy i juleferien ?

Jeg skal sy den klassiske Rob Peter blok med Kaffe Fassett stoffer i midten af blokkene, til et sengetæppe til vores soveværelse ( vi har nemlig ikke et sengetæppe, tro det eller ej ). Blokkene skal sættes på spidsen, så jeg skal bruge Creative Grids linealen til sidetrekanter til denne øvelse og blokkene skal skæres på Accuquilt Go skæremaskinen med Rob Peter skabelonen.

Derudover skal jeg forberede januar måneds Tør-du? klub, hvor vi skal lege med Marti Michells Log Cabin linealer, jeg skal forberede broderisøndag ( den 8. januar ), hvor vi skal applikere på broderimaskinen og hvis jeg er heldig får jeg også tid – inden jul – til at sy en bordløber med Blazing Star fra Accuquilt til at lægge på bordet juleaften.

Det er dejligt med planer!

På lager igen!

Accidental Landscapes

Dejligt befriende med flot resultat.
Af: Karen Eckmeier Skær kurver uden lineal, læg stofferne lag-på-lag, sy fast og quilt dig frem til de skønneste små landskaber. Tilsæt evt. dyr fra trykt stof for at skabe ekstra liv. Bogen indeholder en grundig gennemgang af teknikkerne og tre små ”øvelses” projekter, samt masser af inspiration til selv at lave kreative landskaber i stof. En bog man ofte vil tage ned fra hylden og bruge som reference. På engelsk Se også Eckmeiers Layered Waves

189,00 DKK
På lager igen!


Double Diamond rulers – diamantlineal

Sjove effekter på en nem måde!
Der er to linealer i sættet, til 2 forskellige størrelser diamanter. To stoffer sættes sammen vrang mod vrang og foldes der, hvor midten af diamanterne skal være. Linealen lægges på folden og der skæres i slidserne. Stoffet foldes ud og diamanterne foldes under hinanden. Læg en kontrastfarve stof bagved og vupti; en bordløber, stolper til blokke, en taskehank eller noget helt andet. Der er instruktioner på engelsk med i pakken.

198,00 DKK

På lager igen!


Mini strygejern -adaptor Clover

Lækkert lille strygejern, som kan monteres med forskellige spidser ( sælges separat ) og har 2 varmeindstillinger; høj og lav. Alt sammen i den kendte kvalitet fra Clover.

449,00 DKK

På lager igen!


Happy Villages

Karen Eckmeier – er der mere at sige ?
Af Karen Eckmeier Byg din drømmeby i kollage teknik med tyl på toppen! En by – med mange variationer. Engelsk tekst.

149,00 DKK

På lager igen!


Broderiramme til trådmaleri – 7 inches

Stoffet klemmes fast med metal-inderrammen.

39,00 DKK

På lager igen!


Broderiramme til trådmaleri – 5 inches

Stoffet klemmes fast med metal-inderrammen.

39,00 DKK

På lager igen!

Jelly Roll Quilts


189,00 DKK
Den 1. bog i serien, som er blevet så populær for sine fine designs.
Skøn bog med masser af inspiration til at bruge de populære Jelly Rolls til både tæpper og taske. Udførlige instruktioner til alle modeller og de fleste projekter kan laves af både begyndere og øvede. Engelsk tekst

På lager igen!


5″ x 6″ trekanter -55016

Til Accuquilt Go.
Skærer 2 styk spidse trekanter – 5″ x 6″, som f.eks. kan bruges til kaleidoskoper – så skal man bruge en 3″ trekant ( 55009 ) til at sy i bunden af 4 af de spidse trekanter. Husk skæreplast: 10″ x 10″ ( 55111 )

299,00 DKK

På lager igen!


Mighty Bright Flex 2 – lilla

Super LED lys – Sæt fast med clipsen ( f.eks. på strikkeopskriften eller quilterammen ) eller lad den stå selv. Fleksibel arm, som kan bøjes i det uendelige. Hvidt lys gør at du bedre kan se farver. Brug 3 styk AAA batterier ( er med ) og kan lyse i op mod 30 timer før du skal skifte batteri. Der er 2 LED pærer i lampen, som kan lyse samtidig eller een ad gangen. Max. højde 25 cm.

149,00 DKK

På lager igen!


Mighty Bright flex 2 – sølvfarvet

Super LED lys – Sæt fast med clipsen ( f.eks. på strikkeopskriften eller quilterammen ) eller lad den stå selv. Fleksibel arm, som kan bøjes i det uendelige. Hvidt lys gør at du bedre kan se farver. Brug 3 styk AAA batterier ( er med ) og kan lyse i op mod 30 timer før du skal skifte batteri. Der er 2 LED pærer i lampen, som kan lyse samtidig eller een ad gangen. Max. højde 25 cm.

149,00 DKK

Nyhed!

Blazing Star by Elenor Burns -55051

Til Accuquilt Go skæremaskinen.
Med denne skabelon kan du skære de skønne faconer til Blazing Star designet af Elenor Burns. Skæreplast: 10 x 10 inches ( 55111 ).

519,00 DKK
På lager igen!


Skabelon til box tæppe

Med en skabelon kan du skære alle de dele, der skal bruges i det lækre tæppe med kasser. Tæppet ser ud til at være meget svært at sy, men det er faktisk rigtig nemt. Opskrift til det viste tæppe følger med og er på engelsk. Linealen bruges i bogen Geometric Gems af CathyWierzbicki
.

79,00 DKK

På lager igen!


Best Press Strygestivelse – uden duft

473 ml – med spraydyse.
Fjerner folder i stoffet i et snuptag. Spray dit stof før du skærer, så bliver det nemmere at have med at gøre og der er mindre risiko for, at det strækker sig ud af facon. Eller smør det på sømrummet af applikationer med en lille pensel, når du stryger sømrummet til bagsiden over en skabelon og du er sikker på at få en skarp fold, som holder medens du syr.

59,00 DKK

På lager igen!


45 graders Dobbel strimmel lineal

Passer til Jelly Rolls, Bali Pops, Anthology Batik pakker og meget mere.
Sy 2 2½ inch strimler sammen på den lange led og skær dem til to-farvede 45 graders trekanter eller sy to strimmelsæt sammen langs begge sider og få stribede trekanter. Du kan skære 5 trekanter ad gangen, så arbejdet går hurtigt.

198,00 DKK

På lager igen!


90 graders Dobbel strimmel lineal

Passer til Jelly Rolls, Bali Pops, Anthology Batik pakker og meget mere.
Sy 2 2½ inch strimler sammen på den lange led og skær dem til to-farvede 90 graders trekanter eller sy to strimmelsæt sammen langs begge sider og få stribede kvadrater. Du kan skære 3 trekanter ad gangen, så arbejdet går hurtigt.

198,00 DKK

På lager igen!


60 graders dobbelt strimmel lineal

Passer til Jelly Rolls, Bali Pops, Anthology Batik pakker og meget mere.
Sy 2 2½ inch strimler sammen på den lange led og skær dem til to-farvede 45 graders trekanter eller sy to strimmelsæt sammen langs begge sider og få rhomber. Du kan skære 5 trekanter ad gangen, så arbejdet går hurtigt.

198,00 DKK

Nyhed!

Creative Grids 8½” x 12½” lineal m/ vinkler

Lidt bredere end standard- linealerne, som er 6½”, hvor denne er 8½”, hvilket gør det lettere at skære bredere stykker – uden at skulle bruge 2 linealer. Der er både sorte og hvide markeringer på linealen, så du kan se streger og tal på både lyst og mørkt stof. 30, 45 og 60 graders vinkler. Og de skønne Gripper dots, som Creative Grids er kendt for. De sørger for, at linealen ligger bedre fast på stoffet.

179,00 DKK
Nyhed!

Wonky tilt trekant

Vælt et kvadrat op til 6 inches i størrelse ved at sy skæve trekanter til alle sider. Designet af Sewing Revolution.

135,00 DKK
Nyhed!

Wonky tilt skabelon til renskær

Vælt et kvadrat med Wonky Tilt trekanten og brug denne skabelon/lineal til at skære blokkene rene, så alle blokkene bliver ens og sømmene passer!

155,00 DKK
Nyhed!

Drunkards Path – drukkenboltens sti – 55070

Passer til både Accuquilt Go og Baby Go.
Skærer 2 af hver af de dele, som skal bruges til blokken drukkenboltens sti. Den færdige blok bliver 3 ½ inches – hvis 4 blokke sættes sammen til en cirkel, bliver blokken 7 inches. Husk skæreplast: 6″ x 12″ ( 55112 ) Passer til både Accuquilt Go og Baby Go.

329,00 DKK
Nyhed!

Dresden Plate – 55071

Dresden Plate blokken gjort nem! Du kan skære både til spidse faner og til rundede faner – 4 af hver slags på skabelonen. Skabelonen indeholder også cirkler til midten. 20 styk rundede faner = 12″ ( 30 cm ) cirkel, 22 spidse faner = 13½” ( 34 cm ) cirkel. Brug skæreplast 10″ x 24″ ( 55113 ). Passer til Accuquilt Go.

679,00 DKK
Nyhed!

Quarter Square trekanter 4 ” – 55316

Skær 3 styk ad gangen. 4 trekanter bliver til 1 kvadrat på 4″ ( 10 cm ). Brug skæreplast 6″ x 12″ (55112) Passer til Accuquilt Go og Baby GO.

229,00 DKK
Nyhed!

3,25 inches kvadrat – 55317

Kvadratet bruges på spidsen for at lave f.eks. “square in a square” blokke. Passer f.eks. med 55316. Du kan skære 2 styk ad gangen. Brug skæreplast 6″ x 12″ ( 55112 ). Passer til Accuquilt Go og Baby Go.

199,00 DKK
Nyhed!

Double Wedding Ring – 55078

Double Wedding Ring blokken er en rigtig klassiker! Men den er meget tidskrævende at skære og den kræver lidt koncentration og øvelse at sy. Men Accuquilt har gjort skærearbejdet NEMT! Du kan både skære til syede buer og hele buer med skabelonen. Den færdige blok bliver 11½” ( 29 cm ). Bruger skæreplast 10″ x 10″ ( 55111 ). Til Accuquilt Go skæremaskine.

679,00 DKK
Nyhed!

2½ inch kvadrater – 55059

Skær 9 2½ inch kvadrater ad gangen med denne skabelon! Så bliver det til noget. Særligt hvis du stakker 6 lag stof; så får du hele 54 kvadrater på een gang. Syet mål er 2 inches. Brug skæreplast 10″ x 10″ ( 55111 ). Passer til Accuquilt Go.

329,00 DKK
Nyhed!

2½ inch trekanter – 55063

Skær 12 2½ inch trekanter ad gangen med denne skabelon! Så bliver det til noget. Særligt hvis du stakker 6 lag stof; så får du hele 72 kvadrater på een gang. Syet mål er 2 inches. ( 2 trekanter syet sammen = 1 kvadrat på 2″ ) Brug skæreplast 10″ x 10″ ( 55111 ). Passer til Accuquilt Go.

329,00 DKK
Nyhed!

Rob Peter ( to pay Poul ) -55068

Typisk er denne klassiker svær at skære og kræver god koncentration at sy. Men accuquilt har gjort skærearbejdet let og syningen hjælpes også at de små pasmærker, som findes på skabelonen og som skæres i stoffet. Blokken bliver 7 inches færdig og når du har fundet sy-teknikken til de kurvede sømme, er det et rigtig nemt projekt at sy. Brug f.eks. stormønstrede stoffer til midter-delen af blokken og skab et helt kunstværk! Brug skæreplast 10″ x 10″ ( 55111 ). Passer til Accuquilt Go.

679,00 DKK
Nyhed!

12½ inch kvadrat Creative Grids

Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok. Som alle Creative Grids linealerne, har også denne gripper-dots, så linealen ikke så let skrider.

179,00 DKK
Nyhed!

2½ inch kvadrat Creative Grids

Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok. Som alle Creative Grids linealerne, har også denne gripper-dots, så linealen ikke så let skrider. Dette lille 2½” kvadrat, er fint til små blokke med f.eks. trekante eller til at centrere små motiver ( f.eks. blomster ) i små kvadrater i en blok.

59,00 DKK
Nyhed!

9½ inch kvadrat Creative Grids

Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok. Som alle Creative Grids linealerne, har også denne gripper-dots, så linealen ikke så let skrider.

59,00 DKK
Nyhed!

Trekant til blokke på spidsen – Creative Grids

Når du skal sætte blokke på spidsen, kræver det en del matematik, at regne ud hvor store sidetrekanterne skal være. Men Creative Grids har gjort det nemt: Hvis du kender den færdige størrelse af dine blokke, kan du læse direkte på linealen, hvilken strimmelbredde, du skal skære og så bruge linealen til at skære trekanterne efter! Et praktisk stykke værktøj.

299,00 DKK
Nyhed!

Frixon markeringspen 3 pak – Rød, blå og sort

“kuglepen” til stof. Disse smarte penne tegner en præcis streg på stof og smitter ikke af. Det bedste er, at stregerne forsvinder HELT, når du stryger stoffet! Og stegerne bliver på stoffet INDTIL du stryger. Sættet har en rød, en blå og en sort pen.

59,00 DKK
Nyhed!

Mylar – Plastic der tåler varme

Plastic, der tåler varme til skabeloner – f.eks. til applikationer, hvor du gerne vil stryge sømrummet til bagsiden over en skablone. Der er 5 styk plast i en pakke. Plaststykkerne er i letter-format, d.v.s. lidt mindre end A4.

65,00 DKK
På lager igen!


Creative Grids 16½ x 16½ inch firkant

Stor fikant med mål i inches.
Linealen kan bruges til at vinkle hjørner og til at skære blokke til i størrelsen eller til at måle brede strimler, som de lange, men smalle linealer ikke kan klare.

239,00 DKK

På lager igen!


Creative Grids firkant 6½ inch

Lille firkant med mål i inches.
Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok.

99,00 DKK

På lager igen!


Creative Grids firkant 4½ inch

Lille firkant med mål i inches.
Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok.

99,00 DKK

Nyhed!

Creative Grids firkant 8½ inch

Lille firkant med mål i inches.
Skær færdige blokke til i størrelse, find midten af blokke ( f.eks. til maskinbroderi ), eller brug til at placere et motiv lige midt i en blok.

99,00 DKK
På lager igen!


Blad til rulleskærer olfa 45 mm – 5 styk

Skift blad – det hjælper!
Passer også til Fiskars rulleskærer.

229,00 DKK

 


HUSK også juletilbud!

Følgende tilbud gælder fra den 1/12-2011 til og med den 18/12-2011!

Spar 10 % på kursusgebyret, hvis du tilmelder dig og betaler et af forårets kurser via netbutikken.

Spar 30 % på alle varer i kategorien: Juletilbud

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.