Video: Det store drama om den tunesiske vrangmaske!

Print Friendly, PDF & Email

Camilla viser, hvordan begge masker hækles og så vælger du selv, hvilken maske, du vil kalde vrangmaske. Men pas på! – Debatten om hvilken af de to masker er den “rigtige” vrangmaske, bliver indimellem en smule overophedet -særligt i det store udland.

(video)

Der er to forskellige masker, som bliver kaldt vrangmasker i tunesisk hækling.

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.

En tanke om "Video: Det store drama om den tunesiske vrangmaske!"

  1. Elisabeth Godiksen

    Hej Camilla.
    Tusind, tusind tak for dine Haknings-videoer… Det har virkelig fået mig igang med noget jeg faktisk forsøgte for 30-35 år siden… men jeg fik aldrig rigtig fat i teknikken. hurra for nymodens teknik og søde mennesker som dig, der gider lave video’er til os der bedst kan bruge “at se det” teknikken. Og som et stort bonus, så blev min svigerdatter også grebet af det. Hun er en super hækler, men kan ikke strikke, og hun har også efterlyst noget som var en blanding, så nu er hun også i gang…..Super, super, hvad skulle vi gøre uden sådan nogen som dig. Endnu engang tusind tak…. Mange hilsener fra Elisabeth i Fjerritslev

Der er lukket for kommentarer.