Har du pakket sommerkufferten ?

Print Friendly, PDF & Email

-Har du husket, at pakke de kreative projekter til de dejlige sommeraftener?

-skulle der være brug for en taske til skæremåtter og linealer klarer vi den, ligesom en sammenklappelig kurv, kan være lige det rigtige både til skovturen, strikketøjet og sytøjet.

Eller måske skal sommerferien bruges på at fordybe sig i en ny symaskine.

Uanset hvad din sommer byder på får du her

 Quiltefants forslag til, hvad kufferten kan indeholde denne sommer:

 

Janome Memory Craft 5200 – Demomodel
•Automatisk stingplade konvertering •Lagring af stingkombinationer •Mønster forlængning •Spejlvending •5 hukommelsesbanker med 40 mønstre pr. bank •208 nyttesømme, dekorative sømme og symboler •10 knaphulstyper •3 skrifttyper (Blok, Script og Broadway) med europæiske bogstaver •Stor baggrundsoplyst LED skærm •Maks zig-zag bredde 7mm •Maks stinglængde 5mm •Variabel hastighedskontrol •Programerbar nål opp/ned •Start/stopp knapp •Automatisk nåletråder •Trådskærer •Trådskærer ved spoleapparat •Friarm •Automatisk trådspændning •Top-load system til undertrådenspolen med helroterende gribersystem •Ekstra højt trykfodsløft •Sænkbar transportør •Snap-on trykfodssystem •Integreret tilbehørsboks •10 sprog tilgængeligt på skærmen •Dobbelt diodebelysning •Elektronisk fodpedal •Stort udvalg af ekstraudstyr
Kombiner fantasi og præcision. Oplev fordelene med en Janome symaskine som er så nem at bruge og som giver dig fantastiske muligheder. Memory Craft 5200 er designet både for øjet og for brugen. Den har en masse tekniske finesser og funktioner som giver dine syprojekter både stil og kvalitet, Den har også Janomes nyudviklede stingplade, som automatisk konverterer til stikkestings stingplade, når du vælger en af stikkestingssømmene i maskinen. Den har også over 500 sømme, symboler og bogstaver som giver din kreative fantasi frit spillerum. Janome hjælper dig med at realisere dine ideer til kreative arbejder

5.595,00 DKK
Janome Memory Craft 11000 – Demomodel
Memory Craft 11000 sy- og broderimaskine, til dig, der ønsker de eksklusive egenskaber og fordele. Indbygget broderienhed, justerbar trykskærm, robot præcision, ekstra stort arbejdsrum, macro-store broderirammer, overlegen datakommunikation, selvfølgelig brugervenlig og med en masse indbygget kreativitet. Special Edition har desuden automatisk klip af hoppesting, som klipper BÅDE over- og undertråd, Accuquilt quiltemønstre og layout-funktion til quilt af store tæpper, samt accuquilt broderiramme.
Standard tilbehør, der følger med maskinen: C-Overlockfod D-Foldefod 2mm E-Lynlåsfod F-Applikationsfod G-Blindstingsfod H-Snorefod M-Kastefod O-1/4-inchfod P-Broderifod P2- Quilte/stoppefod R-Knaphulsfod T-Knapfod Overtransportør Rengøringsbørste Ekstra trådrullepind Trådrullefilt Knaphalsplade Knæløft Nålesortiment 5-pak Quiltelinjal Broderisaks (lille rød) Skruetrækker (stor) Skrueværktøj (plade) Trådrulleholdere (små) Trådrulleholdere (store) Spoler 5 stk. Opsprætter Broderiramme ST 126x110mm Broderiramme SQ 200x200mm Skabeloner til indbyggede designs Stylus, pegepind Fodpedal med ledningsoprul Netledning USB-kabel Hård hætte med tilbehørsklap Software, PC Tools Software, Screen Saver Instruktionsvideo (engelsk) Instruktionsbog (svensk) Instruktionsbog på CD (dansk

29.995,00 DKK
Janome Memory Craft Horizon 7700QCP – demomodel
Arbeidsområde i mm: B280 x H120 Friarm / Flatbord konvertibel Horisontalt helroterende griper SFS+ 7-delt Boks Transportør system Transportørsænker AcuFeed, Overtransportørsystem indbygget 7 niveauer for trykfods regulering APC Automatisk Stingplade konverter ( til stikkesting ) Indbygget Enhåndsbetjent Nåletråder 5 hvide LED lamper Sømhastighet: 1000 spm (fodpedal) 250 indbyggede sømme, 11 knaphulstyper, 3 Fonte med Europæiske bogstaver Maksimum sik-sak bredde: 7 mm Maksimum stinglengde: 5 mm fremad / 5 mm baglæns Rullehjul LCD Trykskærm Flere sprog Automatisk Trådspændingskontrol (Hjul) Trinløs hastighedsregulering Nålestop oppe/nede Ekstra højt trykfodsløft Automatisk trådklipper Justerbar knæløfter
Kjærlighet fra første sting: Horizon 7700QCP Sett i gang med den store quilten, de elegante gardinene eller den fantastiske brudekjolen. Med et nesten 30 cm langt og 12 cm høyt arbeidsområde til høyre for nålen gir Horizon deg masse rom for utfoldelse. Og denne ekstra store plassen gjør hvert eneste trinn av større prosjekter så mye enklere. Du har mer plass til å manøvrere når du monterer stoffene, mer plass for sammensetting av den store quilten og mer plass til store innredningprosjekter i hjemmet, som sengetepper og gardiner. STANDARD TILBEHØR: Sik-sak fot A Knaphulsfod R Overlockfod C Rullesømsfod D Lynlåsfod E Applikasionsfod F Blindstingsfod G Snorrefod H Overkastfod M Konvertibel Frihånds Quiltefod QB Knappisyningsfod T ¼inch fod Parallellsømsfod Stofguide

10.289,00 DKK
Pfaff Ambition 1.0 symaskine
Lækker Pfaff symaskine med IDT ( Itegrated Dual Feed ), som giver fuldstændig jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Stor syflade på 200 mm til højre for nålen. 136 sømme i 7 mm bredde. 2 syalfabeter Start/stop knap 3 led lys og meget mere!
Symaskinen har et grafisk display, som viser hvad du har valgt og hvilke valgmuligheder, du har. Omgående hæftning, som hæfter automatisk i begyndelsen eller slutningen af en søm eller programer den hæftning, du ønsker. 29 nålepositioner, så du kan sy en præcis topstikning eller nemt sætte lynlås i. Dobbeltnålsprogram som sikrer at stingbredden passer til dobbeltnålen. Forlængelse af satinsømme og spejlvending af motiver giver dig mange kreative muligheder. Eller hvad med at kombinere og gemme dine egne sømme i en af de 4 hukommelser. Har du ændret en søm, så den passer til et bestemt projekt, kan du gemme dine ændringer, så du kan bruge dem igen i morgen. Indbygget nåletråder gør trådning til en leg. Maskinen har elektronisk nålekraft og permanent tilbagesyning. Leveres med kuffertlåg og følgende trykfødder: 0A Standardtrykfod 1A Pyntesømsfod med IDT 2A Pyntesømsfod 3 fod til usynlig oplægning med IDT 4 Lynlåsfod med IDT 5B Knaphulsmåler.


4.995,00 DKK
Balipop
Vælg mellem flere varianter.

Bali Pops i lære sommerfarver – der minder om bærbuske, friskt græs og vand!
349,00 DKK
2½ inch stripper sæt
Lavet til at bruge sammen med Jelly Rolls.
Sæt af 3 acryl skabeloner til at skære 7 forskellige dele fra 2½ inch brede strimler: Den bredde som findes i de populære Jelly Rolls. Med instruktioner på engelsk og illustration af nogle af de mange designs du kan sy af delene.

115,00 DKK
Log Cabin lineal (1 og 2 inches)
Vild med log cabin ? – Liealen her passer bl.a. til Jelly Rolls.
Lineal til at skære delene til en Log Cabin blok. Delene skæres i den rigtige længde med det samme og din blok bliver mere præcis end hvis du skære blokken til under syning. Med instruktioner på engelsk. Denne lineal skærer strimler i to bredder: 1 og 2 inches færdig størrelse ( ca 2,5 cm og 5 cm ).

115,00 DKK
Creative grids trapez lineal
Lav trapezer af 2½ inch strimler, f.eks. fra Jelly Rolls.
Creative Grids laver skønne patchworklinealer, som p.g.a. af de matterede cirkler på linealerne ikke skrider så let. De har sorte og hvide markeringer, så du kan se på både mørkt og lyst stof og der er rigtig mange forskellige slags linealer at vælge mellem.

169,00 DKK
All in one lineal
En lineal til mange ting! Lige til at putte i feriekufferten!
En lineal til både strimler, kvadrater, to slags trekanter og diamanter. Linealen har indbygget hjørne-trimmer! God til at tage med f.eks. i sommerhus eller på sy-weekender. I det hele taget god, når du ikke vil have 6 forskellige linealer med i tasken, men alligevel gerne vil have friheden til at kunne skære mange faconer fra strimler. 6 inches bred og 12 inches lang. Men længere langs den ene side, hvor den rette vinkel af retsidede trekanter kan skæres. Linealen bruges i bogen Geometric Gems af Cathy Wierzbicki.

189,00 DKK
Nine patch with an attitude skabelon
2 orange skabeloner i akryl til at skære de 2 lækre faconer til 9er blokke med “holdning”. Mønsterert til at lave det viste tæppe er med i pakken og er på engelsk. Men det er nu ikke mere svært, end at skære de 3 dele og sy dem sammen til en blok. Let at sy og spændende at se på.

99,00 DKK
Geometric Gems
Tæpper med diamander, cirkler og firkanter.
Af Cathy Wierzbicki 7 designs med geometriske temaer. De ser alle langt mere kompliserede ud end de er. Engelsk tekst.

165,00 DKK
Skabelon til box tæppe
Med en skabelon kan du skære alle de dele, der skal bruges i det lækre tæppe med kasser. Tæppet ser ud til at være meget svært at sy, men det er faktisk rigtig nemt. Opskrift til det viste tæppe følger med og er på engelsk. Linealen bruges i bogen Geometric Gems af Cathy Wierzbicki.

79,00 DKK
   
More last minut knitted gifts
Af Joelle Hoversen Flere skønne strikkede gaver fra ejeren af Purl Soho i NY. Projekterne er inddelt efter hvor lang tid, det tager at strikke dem. Og der er rigtig mange fristende bud!! Engelsk tekst.

219,00 DKK
Rowan Panama Collection
15 dejlige mønstre i det lækre Panama garn. Der er både til strikkepinde og hæklenål. Opskrifterne er i størrelser der passer brystmål fra 81 cm til 127 cm.
Se billederne af alle modellerne herunder. Bogen er på engelsk, men du kan vælge om du vil have bogen med eller uden danske oversættelser.

120,00 DKK
Rowan Savannah Collection
12 skønne modeller i Savannah fra Rowan. Modeller er i størrelser der passer til brystmål fra 81 cm til 127 cm.
Se billederne af alle modellerne herunder. Bogen er på engelsk, men du kan vælge  om du vil have bogen med eller uden danske oversættelser.

120,00 DKK
Rowan magazine nr. 49
Der er 39 modeller i bogen. Størrelserne passer til brystmål fra 81 cm til 127 cm.
Se billederne af alle modellerne herunder. Bogen er på engelsk, men du kan vælge om du vil have bogen med eller uden danske oversættelser.

175,00 DKK
Knitting more circles around sock
Strik 2 sokker på een gang – på rundpinde.
Af Antje Gillingham Efterfølgeren til den populære Knitting círcles around socks, hvor Antje Gillingham præsenterede verden for hendes teknik til at strikke sokker på to rundpinde og ikke mindst to sokker på samme tid. I denne bog gennemgåes den originale teknik, men der tilføjes et nyt kapitel; nemlig at strikke to sokker på en gang – på to rundpinde – fra tåen op til anklen. Desuden er der 12 forskellige mønstre på sokker i bogen, der også byder på en sektion, hvor det gennemgåes hvordan man omsætter et traditionelt sokke-mønster ( til 5 pinde ) til teknikken med to ad gangen på rundpinde. En favorit i min reol! Engelsk tekst

169,00 DKK
Wiresæt fra Denise
Brug for ekstra wire til Denise strikkepinde eller hæklenåle ?
Med et wiresuppleringssæt kan du have mange projekter i gang på en gang ( sådan er vi jo – indrøm det bare ). Sæt et projekt i hvil med endestop på wireren og flyt strikkepinden over på en anden wire. Eller måske bruger du forskellig størrelse pindespidser til dine projekter, men den samme længde wire. Sættet her er løsningen. Sættet indeholder følgende: 5″, 9″, 12″, 14″, 16″, 19″ ( 12,7 cm – 22,9 cm -30,4 cm – 35,5 cm – 40,6 cm og 48, 2 cm ) Samt 4 endestop og 2 forlængere. Vælg mellem flere farver.

149,00 DKK
Magnificent Mittens & socks – revideret og udvidet
Af Anna Zilboorg Titlen siger det hele! Mundvandet løber og det hele er dejligt fotograferet! – Hvor mange par vanter og sokker har man brug for ?? Kan man bruge 2 par om dagen og hvor mange par kan man strikke på en uge ?? RIGTIG SKØN BOG

199,00 DKK
Denise strikkepinde sæt
Et helt sæt med pindespidser og wire, samt forlængere og endestop. -Så har du det hele lige ved hånden.
Strikkepindesættet indeholder følgende pindestørrelser: 3,75 mm – 4 mm – 4,5 mm – 5 mm – 5,5 mm- 6 mm – 6,5 mm – 8 mm – 9mm og 10 mm Og følgende wirestørrelser: 5″, 9″, 12″, 14″, 16″, 19″ ( 12,7 cm – 22,9 cm -30,4 cm – 35,5 cm – 40,6 cm og 48, 2 cm ) Sætte indeholder også 4 endestop og 2 forlængere.389,00 DKK 

   
   
   
   
Regia silk – strømpegarn med silke
Det lækreste, bløde strømpegarn fra Regia består af 55% uld, 25 % polyamid og 20 % silke, hvilket gør garnet både blødt, slidstærkt og maskinvaskbart ved 40 grader. Hvad mere kan man forlange af et strømpegarn ?
Garnet løber 210 meter pr. 50g og der skal 2 nøgler til et par voksenstrømper. Strikkefastheden er 30 masker og 42 rækker = 10 cm. Anbefalet pindestørrelse er 2-3 mm.

44,50 DKK
Regia 4 trådet strømpegarn – flerfarvet
Regia strømpegarn består af 75 % Superwash uld og 25 % polyamid og er en rigtig god og slidstærk kvalitet til strikkede strømper. De flerfarvede garner laver skønne mønstre i strømperne – uden at du behøver at gøre andet end at strikke! De færdig strømper kan vaske i vaskemaskinen ved 40 grader.
Løbelængden er 210 meter pr. 50 g og der skal 2 nøgler til et par voksenstrømper. Strikkefastheden er: 30 masker og 42 pinde = 10 cm. Anbefalet pindestørrelse: 2-3 mm

41,00 DKK
Regia Handdye effect garn
Regia Handdye effect strømpegarnet ligner håndfarvet garn, når det bliver strikket op. Garnerne kan maskinvaskes ved 40 grader, er slidstærke og består af 70% superwash uld, 25 % polyamid og 5 % akryl. Garnet har en tynd sort tråd som er spundet udenom de øvrige fibre.
Løbelængden er 420 meter pr. 100 g Strikkefastheden er 30 masker og 42 rækker Anbefalet pindestørrelse er 2-3 mm.

66,00 DKK
Regia ensfarvet 4 trådet strømpegarn
Den ensfarved strømpegarn fra Regia består af 75 % superwash uld og 25 % polyamid, så strømperne bliver slidstærke og kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Ensfarvet strømpegarn er fantastisk til strømper med strukturmønster og hulmønstre.
Løbelængde: 210 meter pr. 50g -Der skal 2 nøgler til et par voksenstrømper. Strikkefasthed: 30 masker og 42 rækker = 10 cm. Anbefalet pindestørrelse: 2-3 mm

31,50 DKK

 

 

 

 

Husk at Quiltefant holder sommerferie fra den 11/7 til den

8/8 2011

Omnigrid taske med lineal og skæremåtte – begrænset udgave
Skuldertaske til patchwork som leveres med 11 x 17 inches ( 28 x 43 cm ) skæremåtte og en speciallineal til at skære Jelly Rolls og andre strimer med. Linealen har ingen vinkler og målene passer til Jelly Rolls og Honey Buns ( 1½ inch brede ). Tasken har et utal af små og store lommer, samt holdere til blyanter, sakse m.v. Tasken kan foldes ud, så den er helt flad. Størrelse: 17 x 20 inches ( 43 x 51 cm ) – når den er lukket.

559,00 DKK
Omnigrid skær og stryg med bærehåndtag
Herlig kombination, som er nem at tage med fra Omnigrid. Fold ud og brug den 12 x 18 inches ( 30 x 45 cm ) store skæremåtte eller tilsvarende størrelse strygeplade. Fold sammen igen og bær den i bærehåndtaget, når du skal til og fra kurser, i sommerhuset eller bare skal pakke sytøjet væk igen.

319,00 DKK
Janet basket – fold sammen kurv stor
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven.
Stor: ca. 45 x 25 x 24 cm. Vælg mellem flere farver.

219,00 DKK
Janet basket – fold sammen kurv lille
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven.
Lille: ca. 40 x 23 x 20 cm. Vælg mellem flere farver.

179,00 DKK
Mini strygejern -adaptor Clover
Lækkert lille strygejern, som kan monteres med forskellige spidser ( sælges separat ) og har 2 varmeindstillinger; høj og lav. Alt sammen i den kendte kvalitet fra Clover.

449,00

    

Quiltefant ønsker rigtig god sommerferie til alle sine

kunder !

 

   

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.