Kurser, kurve og skabeloner!

Print Friendly, PDF & Email

Lækre sammenklappelige kurve til sytøjet, strikketøjet, indkøb eller skovturen, samt spændende skabeloner og mønstre.

Endelig er der stadig enkelte pladser på efterårets kurser, så meld dig til snart – f.eks. via netbutikken, hvis du gerne vil med!

Rundtosset weekend
Vi syr cirkler af alle slags på maskine. Lørdag og søndag den 17. og 18. september 2011 5 PLADSER TILBAGE!
Både som drukkenboltens sti, cirkler af strimler, cirkler med skygger, cirkler skåret i stykker og syet sammen igen, cirkler med indfældede strimler og ….. Lørdag prøver vi de forskellige muligheder, søndag vælger du hvordan dit tæppe skal se ud og kommer godt i gang med at sy det. Pris: 600,00 kr. + materialer. Lørdag og søndag den 17. og 18. september 2011, klokken 10 – 15 Kurset er holdt tidligere med stor success, se billederne. Hent materialeliste som PDF herunder.

600,00 DKK
Frihåndsquiltning på symaskine
Lørdage: 10/9, 24/9, 1/10, 8/10, klokken 14-17. 4 PLADSER TILBAGE!
Efter mange opfordringer laver jeg nu et kursus i dette. Kurset byder på instruktion og øvelser, men man kan kun blive god til at frihåndsquilte på maskine ved at øve sig! Der tid mellem kursusdagene, så du kan øve dig på teknikkerne derhjemme. Pris: 600,00 Lørdage: 10/9, 24/9, 1/10, 8/10, klokken 14-17.

600,00 DKK
Janet basket – fold sammen kurv blåstribet
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven. Vælg mellem to størrelser: Stor: ca. 45 x 25 x 24 cm. Lille: ca. 40 x 23 x 20 cm.

 Lille : 179,00 DKK Stor: 219,00 DKK
 
Janet basket – sammenklappelig kurv – pink
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven. Vælg mellem to størrelser: Stor: ca. 45 x 25 x 24 cm. Lille: ca. 40 x 23 x 20 cm.

Lille : 179,00 DKK Stor: 219,00 DKK
 
Janet basket – sammenklappelig kurv – lime
Kurvene er nylon på aluminiumsramme og har plasticfødder, så de ikke bliver så beskidte. Kurvene kan foldes sammen, så de er helt flade og fylder meget lidt. Kurvene vejer ikke ret meget i sig selv, hvilket er praktisk, hvis man skal fylde dem med sager. Der er en udvendig lynlåslomme på kurven. Vælg mellem to størrelser: Stor: ca. 45 x 25 x 24 cm. Lille: ca. 40 x 23 x 20 cm.

Lille : 179,00 DKK Stor: 219,00 DKK
 
Lazy angle lineal – Joan Hawley fra Lazy Girls Design
Lav hundrede vis af forskellige Lazy Angle blokke fra 1″ til 6″ færdig størrelse. Lær de simple teknikker til at skære og sy A og B dele, for at sy mange forskellige mønstre. Designet af “the lazy girl” Joan Hawley. Har som alle Creative Grids linealer Gripper dots, så linealen ikke glider så nemt. Engelsk instruktioner.

169,00 DKK
Sweet and sassy – diamant sæt
Lav diamanter fra strimmel sæt med dette sæt. Placer linjen på skabelonen på sømmen og skær. Marker stop- og startpunkter til syning gennem huller i skabelonen. Instruktioner på engelsk.

139,00 DKK
Whirlygig skabelon
Brug den sammen med andre skabeloner fra Charming 5 Square serien til at mikse og matche eller brug den alene til en klassik one-patch ( 1 facon ) quilt. Skær nemt fra 5″ kvadrater. Inkluderer mønster på Charming Bow bordløber. Instruktioner og mønster på engelsk.

109,00 DKK
Charming hatchet skabelon
Charming 5 hatchet skabelon passer til de øvrige skabeloner i Charming 5 serien. Eller brug den alene til at sy one patch ( 1 facon ) quilts. Skær let fra 5″ kvadrater. Inklusive mønster på Charmed Lattice bordløber mønster. Instruktioner og mønster på engelsk.

109,00 DKK
Creative Grids Dresden plate lineal sæt – 18 graders
18 graders lineal til at skære dele til dresden plate eller faner, som kan blive op til 16½ inches på tværs og som kan blive både spidse og kurvede. Inkluderer 3 inch cirkel til center og kurvede kanter. Med Gripper Dots, så den ikke glider så nemt. Instruktioner på engelsk.

189,00 DKK
Cobblestone one patch sæt
Skabelon til ottekant og kvadrat som passer til i størrelsen, så du kan sy det klassiske Cobblestone mønster. Sømrum er selvfølgelig inkluderet, men sømrummet er markeret med huller, så du kan tegne det f.eks. på pap, hvis du foretrækker at sy over pap eller på dit stof, hvis du syr på maskine, så du har styr på, hvor du skal starte og stoppe. Ottekanten er 3 inches på tværs og kvadratet er 1 1/4 inch.

139,00 DKK
Lazy Girls Design Starry night mønster
Mønster som bruges sammen med Lazy Angle linealen. Tæppet bliver 36″ x 48″ ( 91 x 122 cm ). På engelsk

69,00 DKK
Lazy Girls Design – Rhapsody
Mønster som bruges sammen med Lazy Angle linealen. Tæppet bliver 68″ x 68″ ( 172 x 172 cm ). På engelsk

69,00 DKK
Lazy Girls Design – Fanfare log Cabin
Mønster som bruges sammen med Lazy Angle linealen. Tæppet bliver 58″ x 58″ ( 147 x 147 cm ). På engelsk

69,00 DKK
Saer baer mønster – diamanter
Mønster med ene diamanter! – Tæppet bliver 48-1/2in x 65in ( 123 x 165 cm ). Brug sammen med Sweet n Sassy skabelonen. På engelsk

79,00 DKK


Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.