Klar til påskeferien ?

Print Friendly, PDF & Email

Glædelige gensyn og spændende nyheder!

Nogle af de udsolgte skabeloner er igen på lager og der er nye sæt fra Marti Michell.

HUSK: Det du skal hygge med i påsken, skal hentes i butikken eller bestilles via netbutikken senest lørdag den 16/4, for Quiltefant holder påskelukket i HELE uge 16!

Clover soft top fingerbøl
Blødt omkring fingeren.
Fingerbøl i blød gummi med metal top.

69,00 DKK
Clover soft top fingerbøl
Blødt omkring fingeren.
Fingerbøl i blød gummi med metal top.

69,00 DKK
Runde markører – til at sidde på pinden
Pose med runde markører, der kan sidde på pinden, der hvor mønster starter eller skifter, så du kan mærke, hvornår du skal “gøre” noget :-) Markørerne er bløde, så de ikke generer hænderne medens du strikker. Der er to farver i posen – begge farver i to størrelser, hvilket er smart, hvis man f.eks. vil markerer starten af runden og indtagninger eller mønsterskift undervejs med to forskellige farver.

39,00 DKK
8 inch melon blok
Meloner med og uden hjørner. Blokken bliver 8 inches færdig mål. Instruktioner på engelsk medfølger, samt mønster på et tæppe

199,00 DKK
8 inch rainbow
Cirkler, cirkler, cirkler. 8 inch færdige blokke. Der er 4 skabeloner i pakken, så du kan sy blokke med og uden de smalle cirkler.

199,00 DKK

Først nyhederne:

Sæt N – Mini Geometrics
5 dele til at skære 6 forskellige faconer. Sættet kan bruges alene eller sammen med de øvrige sæt i Perfect Patchwork Serien. F.eks. passer nummer 79, 80 og 81 med de mindre skabeloner i sæt A. Instruktioner på Engelsk.

125,00 DKK
Sæt G – Små sekskanter
9 skabeloner, som du kan skære 11 forskellige faconer med. Baseret på 1 og 2 inch sekskanter. Brug dem til de mange klassiske blokke baseret på 60 graders faconer.

189,00 DKK
Sæt H – Store sekskanter
3 skabeloner til at skære 11 faconer med. Disse sekskanter bliver mellem 1½ og 3 inches. Brug dem til de mange klassiske blokke baseret på 60 graders vinkler.

149,00 DKK
Sæt L – 7 patch
6 skabeloner, som kan bruges til 12 inch blokke ( og andre størrelser ). 7 patch betyder, at blokken kan inddeles i 7 felter. De 7 felter kan selvfølgelig deles igen.

149,00 DKK
Sæt M – 5 patch
5 dele som kan skære 7 faconer, der kan passe til en 12 inch ( 30,5 cm ) blok. Instruktioner på engelsk følger med.

149,00 DKK
Sekskant lineal – til 6 størrelser
Skær sekskanter fra 2 til 4½ inches fra strimler. Størrelsen er længden af EN side i sekskanten.

149,00 DKK

Så de glædelige gensyn:

Sæt K – Stort hus
Skabeloner til husblokke.
Sæt med 7 forskellige skabeloner, som kan bruges til at skære 11 forskellige former. Der er instruktioner på engelsk til at sy et hus med henholdsvis en eller to skorstene. Den færdige blok bliver 30,5 cm ( 12 inches ).

189,00 DKK
Basissæt A ( 3 inches )
Et rigtig basis sæt med trekanter og firkanter.
Sæt med 7 stk. acryl skabeloner til at skære efter: 3 firkanter og 4 trekanter. Alle med “stumpe” hjørner, som gør det nemt at få stykkerne til at passe sammen, når man syr og som gør at man ikke skal klippe hjørnerne af, når man har syet f.eks. to trekanter sammen. Altså ingen æselører. Sæt A er baseret på 3 inch firkanter og alle delene passer sammen med dette. D.v.s. at du kan lave blokke baseret på 3 inch inddelinger ( 3, 6, 9, 12, 15 osv. ) Instruktioner på engelsk inkl. forslag til 6 forskellige blokke, du kan skære og sy med sættet.

135,00 DKK
Basissæt B ( 4 inches )
Basis sæt med trekanter og firkanter.
Sæt med 7 stk. acryl skabeloner til at skære efter: 3 firkanter og 4 trekanter. Alle med “stumpe” hjørner, som gør det nemt at få stykkerne til at passe sammen, når man syr og som gør at man ikke skal klippe hjørnerne af, når man har syet f.eks. to trekanter sammen. Altså ingen æselører. Sæt B er baseret på 4 inch firkanter og alle delene passer sammen med dette. D.v.s. at du kan lave blokke baseret på 4 inch inddelinger ( 4, 8, 12, 16, 20 osv. ) Instruktioner på engelsk inkl. forslag til 6 forskellige blokke, du kan skære og sy med sættet.

165,00 DKK
Basissæt C ( 3 inches )
Supplement til sæt A.
Sæt med 7 stk. acryl skabeloner til at skære efter: Sættet supplerer sæt A, så der bliver mulighed for at sy endnu flere blokke. Alle skabelonerne har “stumpe” hjørner, som gør det nemt at få stykkerne til at passe sammen, når man syr og som gør at man ikke skal klippe hjørnerne af, når man har syet f.eks. to trekanter sammen. Altså ingen æselører. Som sæt A baseret på 3 inch firkanter og alle delene passer sammen med dette. D.v.s. at du kan lave blokke baseret på 3 inch inddelinger ( 3, 6, 9, 12, 15 osv. ) Instruktioner på engelsk inkl. forslag til 6 forskellige blokke, du kan skære og sy med sættet. ( Blokkene er IKKE de samme som er med blok A ).

0,00 DKK
Sunburst block ( sæt F )
Blok med mange muligheder.
Sæt af 5 acryl skabeloner til at skære en sunburst blok. Med udførlige instruktioner på engelsk incl. instrutioner til at sy 3 forskellige tæpper Hver blok bliver 30,5 x 30,5 cm.

105,00 DKK
Sæt E diamanter – 45 grader
45 graders diamanter i 3 størrelser.
Sæt med 5 stk. acryl skabeloner til at skære efter: 3 størrelser 45 graders diamanter, en firkant og en trekant, som alle passer sammen til at lave en 12 inch blok. Alle med “stumpe” hjørner, som gør det nemt at få stykkerne til at passe sammen, når man syr og som gør at man ikke skal klippe hjørnerne af, når man har syet f.eks. to diamanter sammen. Altså ingen æselører. Instruktioner på engelsk inkl. forslag til 6 forskellige blokke, du kan skære og sy med sættet.

179,00 DKK
Feathered star ( sæt P )
Skøn blok gjort nem at skære.
Sæt af 5 acryl skabeloner til at skære en feathered star ( stjerne med fjer ) blok. Med udførlige instruktioner på engelsk. Blokken bliver 70,2 cm og midter firkanten er 21,6 cm.

165,00 DKK


HUSK også: Strikkeaften den 28/4 fra 19 – 22.
-Hvis der er stemning for det, kan vi prøve at strikke strømper på 2 rundpinde – og 2 ad gangen!

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.