Gloende pinde og øje på stilke!

Print Friendly, PDF & Email

I denne uge er nyhedsbrevet på gloende pinde

…..strikkepinde, altså

Se bare de mange lækre sager, som enhver strikker har svært ved at leve uden :-)

Og et par gode bøger til quilterne.

Belle Organic DK
50% øko uld og 50% øko bomuld, som er den perfekte kombination, når det drejer sig om blødhed, fald og brug. Et fantastisk garn som kan bruges til alle årstider. Pindestørrelse: 4 mm Strikkefasthed :22 m og 30 Pinde Meter:120m
Se farvekort som PDF nedenfor. Vælg farve i rullemenuen.

44,00 DKK
New cuts for new quilts – stack the deck
Stack the deck – nu også med kurver!
17 helt nye projekter, som bruger den populære Stack the Deck teknik. Den grunlæggende teknik gennemgås grundigt og der er mange muligheder for at skære både lige, sjove vinker og i kurver. af Karla Alexander Engelsk tekst.

189,00 DKK
Layer´em up 2
Start med et kvadrat, stak det med andre kvadrater og skær med rulleskærer. Flyt nogle lag og sy sammen! Let, hurtigt og smadderflot! Grundlæggende instruktioner og 4 forskellige blokke, med mange forslag til at bruge blokkene.

189,00 DKK
Layer´em up
Start med et kvadrat, stak det med andre kvadrater og skær med rulleskærer. Flyt nogle lag og sy sammen! Let, hurtigt og smadderflot! Grundlæggende instruktioner og 3 forskellige blokke, med mange forslag til at bruge blokkene.

189,00 DKK
Batik gems
Vild med batikker ? Her er 29 gode forslag til tæpper med batikker, samt instruktion i hvordan man sætter batikstoffer sammen.

229,00 DKK
Black & white Quilts
Sort og hvid er evigt gyldigt også når det får tilsat en enkelt anden farve i små mængder. Her er 12 fine designs alle med det til fælles at de er sort/hvide!

179,00 DKK
Stack the deck – opdateret udgave
11 projekter, som bruger den populære Stack the Deck teknik. Den grunlæggende teknik gennemgås grundigt og der er mange muligheder for at skære både lige og i sjove vinker. af Karla Alexander Engelsk tekst.

149,00 DKK
Stack a new deck
18 skønne projekter, som bruger den populære Stack the Deck teknik. Den grunlæggende teknik gennemgås grundigt og der er mange muligheder for at skære både lige, sjove vinker og i kurver. af Karla Alexander Engelsk tekst.

189,00 DKK
Kid Silk Haze
Den altid populære Kidsilk Haze er en blanding af super kid mohair og silke. Pinde størrelse:3.25 – 5 mm Strikkefasthed:18-25 m og 23-24 pinde Meter:210 m 70% super kid mohair 30% silke

82,00 DKK
Belle Organic – aran
En skøn blanding af 50% øko uld og 50 % øko bomuld, som giver den mest perfekte blødhed og det skønneste fald. Applerer til til både sommer og vinter – og det som ligger i mellem. Pindestørrelse :4 1/2 mm Strikkefasthed :19 m og 26 pinde Meter: 90m 50% øko uld og 50 % øko bomuld

44,00 DKK
Rowan Denim
Denim er en bomuldsgarn, som opfører sig ligesom denim stof; Det kryber i første vask og får et forvasket udtryk med tiden. Findes i 4 traditionelle farver. Pinde Størrelse :4 mm Strikkefasthed : 20 m og 28 pinde Meter:100 m 100% bomuld Se farvekort som PDF og vælg farve i rullemenuen

32,00 DKK
Blocking wire kit
Indeholder : 12 styk 36″ ( 90 cm ) faste rustfri stålwire og 2 fleksible 24 ” ( 61 cm ) rustfri stålwire, 20 rustfri T -nåle, målepind og instruktioner på engelsk i en smart tube! At blokke sit hulstrik med wire i stedet for nåle gør, at du får lige kanter!

199,00 DKK
Fåret målebånd!
Træk fåret i halen, når du skal måle og tryk det på ryggen, når du skal rulle målebåndet ind.
Ellers : Billedet siger vist det hele!! 1,5 m – inches på den ene side, centimeter på den anden!

89,00 DKK
Mighty Bright Flex 2 – lilla
Super LED lys – Sæt fast med clipsen ( f.eks. på strikkeopskriften eller quilterammen ) eller lad den stå selv. Fleksibel arm, som kan bøjes i det uendelige. Hvidt lys gør at du bedre kan se farver. Brug 3 styk AAA batterier ( er med ) og kan lyse i op mod 30 timer før du skal skifte batteri. Der er 2 LED pærer i lampen, som kan lyse samtidig eller een ad gangen. Max. højde 25 cm.

149,00 DKK
Mighty Bright flex 2 – sølvfarvet
Super LED lys – Sæt fast med clipsen ( f.eks. på strikkeopskriften eller quilterammen ) eller lad den stå selv. Fleksibel arm, som kan bøjes i det uendelige. Hvidt lys gør at du bedre kan se farver. Brug 3 styk AAA batterier ( er med ) og kan lyse i op mod 30 timer før du skal skifte batteri. Der er 2 LED pærer i lampen, som kan lyse samtidig eller een ad gangen. Max. højde 25 cm.

149,00 DKK
Magnet plade med magneter
Magnet plade med magneter til strikkeopskrift, broderimønster m.v. 20,3 x 25,4 cm 6 magneter og 1 lineal.

69,00 DKK
Holder til opskriften
Kan holde opskriften eller mønsteret stående i en behagelig skrå vinkel. Kan klappes sammen, så den bliver helt flad og 8″ x 11″ ( 20,3 x 25,4 cm ) Der følger en magnet plade med, som er monteret på pap, samt 3 magneter.

169,00 DKK
Think outside the Sox
60 par skønne, spændende og anderledes strømper – alle fra bladet Knitter´s store konkurrence! Engelsk tekst

199,00 DKK
Knit one below
Spændende teknik – strik masken under og lav spændende mønstre! Af Elise Duvekot Engelsk tekst

199,00 DKK
Magnificent Mittens & socks – revideret og udvidet
Af Anna Zilboorg Titlen siger det hele! Mundvandet løber og det hele er dejligt fotograferet! – Hvor mange par vanter og sokker har man brug for ?? Kan man bruge 2 par om dagen og hvor mange par kan man strikke på en uge ?? RIGTIG SKØN BOG

199,00 DKK
Entrelac
Af Rosemary Drysdale Neverkont på 65 måder brugt i 25 designs. En rigtig god og fyldestgørende guide. Engelsk tekst.

199,00 DKK
Sock innovation
Cookie A slår sig løs med skokker. Der er 15 skønne mønstre og grundlæggende vejledning til sokkestrikkeri! Engelsk tekst.

219,00 DKK

 

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.