Smarter_C11002-p

Smarter by Pfaff – sidste chance!

Print Friendly, PDF & Email

Sidste chance!

Jeg har kun få styk tilbage af den fantastiske symaskine: Smarter By Pfaff C1100Pro!

Så skal du ha´ den, er det nu!

Smarter by Pfaff C1100 pro
Meget mere sykomfort og inspiration! Du kan begynde at glæde dig til over 200 henrivende nytte­ og pyntesømme, som du kan bruge til at lave kreative finesser og opnå flotte resultater. Et ekstra stort arbejdsområde og en utrolig sykomfort venter på dig. Du skal ganske enkelt vælge syprogrammer og funktioner ved at trykke på en knap – LCD­skærmen viser dig alle oplysningerne. Sømmene har allerede de optimale indstillinger og kan ændres efter behov. Få større viden om syning og gå videre til næste trin med en SMARTER BY PFAFF C1100 Pro ­symaskine. Se mere om maskinen her: Smarter by Pfaff Du kan hente brochure om maskinen ved at klikke på pdf-symbolerne nedenfor. Den første brochure handler om syning, den anden brochure om quiltning.

7.999,00 DKK

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.