Pakkerabat i netbutikken fra den 20/1-27/1

Print Friendly, PDF & Email

Pakkerabat i netbutikken!

Fra den 20/1 til og med den 27/1-2011 kan du spare 15% på udvalgte varer:

Hver gang du putter 2  af de udvalgte varer i kurven, får du 15 % rabat på de 2 varer:
Hvis du har 3 varer i kurven får du 15% rabat på de 2 første, men ikke på den sidste.
Hvis du har 4 varer i kurven får du 15% rabat på alle fire varer.
o.s.v.
Det behøver ikke være 2 af samme vare, men de skal alle være fra varegruppen PAKKERABAT.

Varerne er samlet i varegruppen: PAKKERABAT og kan alle sammen ses herunder!

GOD FORNØJELSE! – og husk: Køb over 800,00 før fragt sendes fragtfrit!!

 

Alex Anderson´s 4inone tool
Alt-i-et værktøj til patchworksyning.
Lækkert designet i træ – og firkantet, så den ikke triller på bordet ved siden af symaskinen. Værktøjet indeholder: Fingerpresse til at presse små sømme undervejs i syningen Afrundet spids til at prikke hjørner ud med, når du vender retten ud af noget du har syet. Opsprætter Stilet – til at guide stof i symaskinen Ganske uundværligt stykke værktøj!

149,00 DKK
Fold and Go – Quilt happy
lukket: – 4in h x 8-1/4in w x 4-1/4in. Åben: – 20in h x 8-1/4in x 2-1/2″. Lavet af sort microfiber og indeholder 4 trekantede, gennemsigtige lynlås lommer.

189,00 DKK
Balipop

349,00 DKK
Balipop

349,00 DKK
Balipop

349,00 DKK
Jelly Rolls Moda
En Jelly Roll består af 40 stykker stof skåret i 6,25 cm brede strimler i stoffets fulde bredde ( ca. 110 cm ). Stofferne giver et varieret udvalg af stoffer til patchwork og er sammensat så stofferne passer sammen! Brug f.eks. Stripper skabelonerne fra Marti Michell til at skære stykker ud til blokke. Stripper skabelonerne er lavet så de passer i størrelsen til stykkerne i Jelly Rolls. Også Marti Michells Log Cabin lineal ( med 2,5 inch størrelsen på ) passer til strimlerne i Jelly Rolls. Bogen Jelly Roll Quilts og dens to efterfølgere giver mange gode ideer til ting og tæpper man kan sy af Jelly Rolls.

359,00 DKK
Jelly Rolls Moda
En Jelly Roll består af 40 stykker stof skåret i 6,25 cm brede strimler i stoffets fulde bredde ( ca. 110 cm ). Stofferne giver et varieret udvalg af stoffer til patchwork og er sammensat så stofferne passer sammen! Brug f.eks. Stripper skabelonerne fra Marti Michell til at skære stykker ud til blokke. Stripper skabelonerne er lavet så de passer i størrelsen til stykkerne i Jelly Rolls. Også Marti Michells Log Cabin lineal ( med 2,5 inch størrelsen på ) passer til strimlerne i Jelly Rolls. Bogen Jelly Roll Quilts og dens to efterfølgere giver mange gode ideer til ting og tæpper man kan sy af Jelly Rolls.

359,00 DKK
Jelly Rolls Moda
En Jelly Roll består af 40 stykker stof skåret i 6,25 cm brede strimler i stoffets fulde bredde ( ca. 110 cm ). Stofferne giver et varieret udvalg af stoffer til patchwork og er sammensat så stofferne passer sammen! Brug f.eks. Stripper skabelonerne fra Marti Michell til at skære stykker ud til blokke. Stripper skabelonerne er lavet så de passer i størrelsen til stykkerne i Jelly Rolls. Også Marti Michells Log Cabin lineal ( med 2,5 inch størrelsen på ) passer til strimlerne i Jelly Rolls. Bogen Jelly Roll Quilts og dens to efterfølgere giver mange gode ideer til ting og tæpper man kan sy af Jelly Rolls.

359,00 DKK
Jelly Rolls Moda
En Jelly Roll består af 40 stykker stof skåret i 6,25 cm brede strimler i stoffets fulde bredde ( ca. 110 cm ). Stofferne giver et varieret udvalg af stoffer til patchwork og er sammensat så stofferne passer sammen! Brug f.eks. Stripper skabelonerne fra Marti Michell til at skære stykker ud til blokke. Stripper skabelonerne er lavet så de passer i størrelsen til stykkerne i Jelly Rolls. Også Marti Michells Log Cabin lineal ( med 2,5 inch størrelsen på ) passer til strimlerne i Jelly Rolls. Bogen Jelly Roll Quilts og dens to efterfølgere giver mange gode ideer til ting og tæpper man kan sy af Jelly Rolls.

359,00 DKK
Angle play sæt 1 ( Margaret Miller )
Der er rigtig mange muligheder, når rektangler bliver til trekanter.
Sættet indeholder skabelon a,b,c og d, samt en lille instruktionsbog med 21 blokke og 3 tæpper.

259,00 DKK
Angle play sæt 2 ( Margaret Miller )
Der er rigtig mange muligheder, når rektangler bliver til trekanter.
Sættet indeholder skabelon h, i, j og k samt en lille instruktionsbog med 21 blokke og 3 tæpper.

259,00 DKK
Angle play sæt 3 ( Margaret Miller )
Der er rigtig mange muligheder, når rektangler bliver til trekanter.
Sættet indeholder skabelon e, f og g samt en lille instruktionsbog med 21 blokke og 3 tæpper.

259,00 DKK
Angle play sæt 4 ( Margaret Miller )
Der er rigtig mange muligheder, når rektangler bliver til trekanter.
Sættet indeholder skabelon L og M samt en lille instruktionsbog med 21 blokke og 3 tæpper.

259,00 DKK
Square in a Square lineal ( stor )
Aldrig mere trekanter!
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Instruktioner på engelsk medfølger, sammen med et par mønstre til tæpper.

169,00 DKK
Square in a Square lineal ( lille )
Aldrig mere trekanter med minilinealen.
Med Square in a Square linealen kan man sy trekanter – uden at sy dem! Teknikken går ud på at man syr strimler omkring et kvadrat og skærer hjørner til med linealen. Til sidst deles blokken en eller flere gange og pludselig har man syede trekanter. Instruktioner på engelsk medfølger, sammen med et par mønstre til tæpper.

249,00 DKK
All in one lineal
En lineal til mange ting!
En lineal til både strimler, kvadrater, to slags trekanter og diamanter. Linealen har indbygget hjørne-trimmer! God til at tage med f.eks. i sommerhus eller på sy-weekender. I det hele taget god, når du ikke vil have 6 forskellige linealer med i tasken, men alligevel gerne vil have friheden til at kunne skære mange faconer fra strimler. 6 inches bred og 12 inches lang. Men længere langs den ene side, hvor den rette vinkel af retsidede trekanter kan skæres.

189,00 DKK
Create your own Handprinted Cloth
Skab personligt udtryk med ting fra din hverdag.
Af Rayna Gillman Grundig gennemgang af 8 forskellige teknikker til at skabe personligt stof med maling og hverdagsting fra f.eks. køkkenet, haven eller byggemarkedet. Meget inspirerende bog med instruktioner, der er til at forstå og som ikke kræver en doktorgrad i kemi! Engelsk tekst.

179,00 DKK
Dyeing in plastic bags
Frem med stof og plasticposer!
Af: Helen Deighan Farv selv dine stoffer, men uden det store svineri! Gennemgang af materialer, opskrifter på farver og et par gode projekter, hvor du kan bruge de stoffer du farver. På engelsk

179,00 DKK
Creative Grids Curves to Squares lineal
Skær kurver i kvadrater.
Med linealen kan du skære kurver diagonalt – fra hjørne til hjørne – i kvadrater fra 5in til 10in. Brug de syede kvadrater med kurver i stedet for enhver trekant eller firkant blok i patchwork, for at skabe en fornemmelse af bevægelse. Det færdige kvadrat er 1 inch mindre end den størrelse, du starter med. Designet af Karla Alexander.

215,00 DKK
Kaleidoscope net
Skønt net med lynlås i toppen. Nettet har et skønt kaleidoskop design af Paula Nadelstern.

49,00 DKK
Stunning Angleplay Quilts
6 projekter og 42 blokke.
Af Margaret Miller Fuld beskrivelse af, hvordan man skærer og syr angleplay blokke. Der er 42 blokke vist i bogen, samt 6 projekter, som bruger angleplay blokkene. Hvis ikke du har Angleplay skabelonerne, er der mønstre i bogen, så du kan lave dine egne i plastic. Engelsk tekst.

179,00 DKK
Christmas Feelings
Forrygende julebog!
Af Rinske Stevens. Et juletæppe med applikerede julemænd, bamser, rensdyr og meget mere, de sødeste juledukker i fine kjoler, små tykke engle og snemænd med gulerodsnæse, samt honningkage mænd og hus og andre små lækre syede sager til jul. Engelsk tekst

195,00 DKK
Super Simple Jelly roll Quilts
9 projekter i den nemme afdeling!
Af Alex Anderson og Liz Aneloski 9 forskellige projekter, der har 2 ting til fælles; de er lavet med jelly rolls og de er nemme at gå til og tager ikke lang tid at få færdige. Engelsk tekst.

89,00 DKK
9 graders linealer i 3 størrelser
9 graders linealer i 3 størrelser; 9, 14, 18 inches med instruktioner på engelsk. Med linealen kan du skære dele til vifteformede blokke – enten til kvarte vifter eller fulde cirkler.

229,00 DKK
Fat Quarter Frenzy Two
Brug dine fatquarters!
I Fat Quarter Frenzy Two gentager forfatterne successen fra den første bog: Der er mange gode ideer til projekter, hvor fat quarters spiller hovedrollen. En god hjælp til at få brugt nogle af de mange fat quarters i skabet – eller en MEGET god undskyldning for at købe “lidt” flere fat quarters! Engelsk tekst

169,00 DKK
Patchwork 4 ways
Se hvad man kan få ud af kun 4 forskellige blokke.
Af Kathleen Hulett 4 simple blokke bliver til 16 charmerende tæpper. Nemt og hurtigt patchwork, med gode forklaringer af teknikker og fremgangsmåder. Engelsk tekst

169,00 DKK
Piecing – the Piece O´cake way
Grundig guide til maskinsyet patchwork.
Af: Becky Goldsmith og Linda Jenkins En guide til maskinsyning af patchwork med gennemgang af materialer og fremgangsmåde. Efter de første par kapitler er du klar til at gå i gang med et af de 15 projekter i bogen. Sværhedsgraden stiger for hvert projekt, så du lærer noget nyt hele tiden. Bogen indeholder også en beskrivelse af hvordan man quilter både i hånden og på maskine. På engelsk

298,00 DKK
Quilting 101 – a beginners guide to quilting
Patchwork på maskine – fra start til slut.
Af: Creative Publishing International Grundbog i syning af patchwork på maskine. Gennemgår materialer, skæreteknikker, syteknikker – herunder at få et præcist sømrum og at sy lukkekanten på til allersidst. Der er 16 projekter i bogen: Store og små så der er lidt for enhver smag. På engelsk

209,00 DKK
Quilts beneath your feet
Fra gulv fliser til patchwork – super lækre designs.
Af: Christine Porter Fejende flotte tæpper med inspiration fra alverdens gulve! Der er 10 projekter i bogen, som alle er lige til at “spise”. Sy-teknik gennemgås og det gennemgås hvordan man selv kan skabe designs med inspiration fra flise-design. Engelsk tekst.

210,00 DKK
In Stitches
Et must for Amy Butler fans.
Af: Amy Butler Er du vild med Amy Butlers stil, er denne bog et must. Der er mere end 25 projekter i bogen og de spænder fra tasker til puder og py-bukser! Alene billederne af de mange skønne stoffer, er hele bogen værd! På engelsk

260,00 DKK
Little stitches for little ones
Amy Butler til børn.
Af: Amy Butler Er du vild med Amy Butlers stil, er der masser af guf i denne bog.. 20 projekter til børn og deres mødre. Lige fra tæpper til baby, pusletaske, mors taske, stof-bog til baby og meget mere. Alene billederne af de mange skønne stoffer ( og børn ! ), er hele bogen værd! På engelsk

260,00 DKK
2½ inch stripper sæt
Lavet til at bruge sammen med Jelly Rolls.
Sæt af 3 acryl skabeloner til at skære 7 forskellige dele fra 2½ inch brede strimler: Den bredde som findes i de populære Jelly Rolls. Med instruktioner på engelsk og illustration af nogle af de mange designs du kan sy af delene.

115,00 DKK
Log Cabin lineal (1 og 2 inches)
Vild med log cabin ? – Liealen her passer bl.a. til Jelly Rolls.
Lineal til at skære delene til en Log Cabin blok. Delene skæres i den rigtige længde med det samme og din blok bliver mere præcis end hvis du skære blokken til under syning. Med instruktioner på engelsk. Denne lineal skærer strimler i to bredder: 1 og 2 inches færdig størrelse ( ca 2,5 cm og 5 cm ).

115,00 DKK


Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.