En ganske almindelig onsdag hos Quiltefant 2

Print Friendly, PDF & Email

Den første 1/3 del af undervisningsmaterialet til FOF kurset i applikation er blevet færdigt og jeg har haft besøg af en af mine kunder, som har syet et dejligt stort sengetæppe til sin datter. Hun mangler kun lukkekanten på tæppet, så er det færdigt. Tæppet er blevet rigtigt flot og er i lilla og lyse nuancer.

Forsiden af undervisningsmaterialet til FOF kurset!

 Endnu en stofsælger, havde meldt sin ankomst d.d. Også han havde julestoffer med, men heldigvis var der også lidt andet godt for øjet!

Der er mange, mange stoffer i denne verden! Bordet er her fyldt for 3. gang under dette besøg.

Dagen i butikken er ved at være slut og som for mange andre er det nu de lidt mere huslige pligter, der kalder.

Men….også resten af det ærme, jeg begyndte på i morges og ærme nummer 2 skal strikkes i aften. Hvis jeg får tid, kan det være at trøjen også skal monteres og så er der jo håndbold i fjernsynet.

I morgen kommer der – tro det eller ej – endnu en sælger, ligsom jeg får besøg fra Projekt Puttetæpper, som skal hente nogle tæpper jeg – endelig – har fået quiltet og nogle rest-stoffer, som de forhåbenligt kan bruge.

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.