Gode bøger og søde knapper fra Quiltefant

Print Friendly, PDF & Email

En god bog til de stille timer, som julen også byder på og en masse skønne knapper er nyhderne denne uge.

OG en af bøgerne er den 4. bog om jelly rolls fra den populære, engelske duo; Pam & Nicky Lintott, som tidligere bla. har skrevet Jelly Roll Quilts og Jelly Roll Inspiration.

Husk: Quiltefant holder juleferie fra 20/12-2010 til og med 4/1-2011.

 
knapper i pose – flere varianter
Knapper af mange slags
Vælg den slags knapper, du vil have i rullemenuen.

20,00 DKK
Freemotion Quilting
Frihåndsquiltningens grundbog.
Af Judy Woodworth Gennemgang af teknikker og tips, samt trin-for-trin illustrationer af 62 forskellige quiltemønstre. En rigtig god og meget insprirerende bog, hvis man interesserer sig for frihåndsquiltning. Engelsk tekst.

229,00 DKK
Appliqué workshop
Solid gennemgang af applikation på maskine og i hånden.
Af Laurel Anderson Trin-for-trin illustrationer af applikation på maskine og i hånden. Men også en gennemgang af hvordan man forbereder delene til de mange forskellige former for applikation, samt en gennemgang af valg af farver og hvordan man designer applikation. Engelsk tekst.

239,00 DKK
Quilted symphony
En bog om kreativitet og abstraktion…og quiltning.
AF Gloria Loughman ( som også skrev Luminous Landscapes ) Gennemgang af design, farve, komposition og konstruktionsteknikker. Krydret med teknisk information om forskellige former for udsmykning; perler, farve, tekstur….. Og 4 projekter, så man kan afprøve teorien. SUPER INSPIRERENDE BOG! Engelsk tekst.

259,00 DKK
5-10-15 Fat Quarters
Har du også en samling Fat Quarters ?
Af House of White Birches Bogen indeholder mere end 45 projekter, som alle har det til fælles at fat quarters er hovedingrediensen. Der er alt fra tasker, bordløbere, dækkeservietter, forklæder, juletræstæppe, vægtæpper og sengetæpper i forskellige størrelser. Projekterne i bogen er inddelt efter, hvor mange fat quarters der skal bruges. -Hvilket man er nødt til at indrømme- i praksis er meget anvendeligt :-) Engelsk tekst.

172,00 DKK
Patchwork Table Runners
BOGEN om bordløbere i patchwork.
Af Jeanne Strauffer & Sandra L. Hatch ( redaktører ) Bordløbere til hele året, alle festerne og hverdagen! Der er omkring 40 forskellige bordløbere i bogen og de er inddelt i afsnit som: Årstiden, Kun patchwork, Tilsæt applikation, Moderne look og Prøv en ny teknik. Og fordelen: En bordløber er et overskueligt projekt, som man godt kan få tid at gøre færdig i en travl hverdag. Engelsk tekst.

175,00 DKK
Happy Villages
Karen Eckmeier – er der mere at sige ?
Af Karen Eckmeier Byg din drømmeby i kollage teknik med tyl på toppen! En by – med mange variationer. Engelsk tekst.

149,00 DKK
Super Simple Jelly roll Quilts
9 projekter i den nemme afdeling!
Af Alex Anderson og Liz Aneloski 9 forskellige projekter, der har 2 ting til fælles; de er lavet med jelly rolls og de er nemme at gå til og tager ikke lang tid at få færdige. Engelsk tekst.

89,00 DKK
Two From One Jelly Roll Quilts

SÅ ER BOG NUMMER 4 HER!

Af Pam & Nicky Lintott 18 skønne designs fra den populære engelske duo, som har gjort jelly rolls til deres speciale. I denne 4. bog er temaet at få 2 tæpper ud af 1 jelly rol. -Det kræver jo så lidt hjælp fra f.eks. et stykke baggrundsstof, men som i de foregående 3 bøger, er det super skønne designs og ingen af tæpperne er særligt store. Vi er designmæssigt på højde på bog nummer 1 og 3. Engelsk tekst.

249,00 DKK


Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.