Fødselsdaguge hos Quiltefant og et gratis mønster

Print Friendly, PDF & Email

Hip Hurra – det er fødselsdag!

Fra i dag torsdag til og med på lørdag kan du spare 20 % i netbutikken og i butikken på Spurvevej 1
( gælder ikke i forvejen nedsatte varer og overlockere )

Quiltefant bliver 2 år.
Det fejres fra den 1/12 til og med den 4/12 med en forrygende fødselsdagsuge!
Den 1/12 starter vi ugen med en overlockdag, hvor du kan få inspiration til at bruge din overlocker kreativt – uanset om du har en overlocker eller måske ønsker dig en! Der er en repræsntant for Pfaff og Husqvarna Viking i butikken og der er gode priser på Pfaff og Husqvarna Viking overlockere. Arrangementet finder sted fra klokken 16 -19. Den 2., 3. og 4. december er der fødselsdagssalg med -20% på alt – undtaget er: Allerede nedsatte varer og overlockere. Så er der mulighed for at spare på julegaverne – måske også den til dig selv. Velkommen til fødselsdag! Klik på billedet af annoncen, for at læse hele annoncen.
I anledningen af fødselsdagen har Quiltefant en gave til sine kunder: Et gratis mønster på et juletræstæppe og du kan godt nå at sy det inden juleaften.
Juletræstæppe Gratis download
Sy et dejligt, men lidt udfordrende juletræstæppe.
Der er ikke mange dele i tæppet, men du skal sy nogle delvise sømme og nogle Y-sømme. Det er ikke svært og alt er beskrevet i mønsteret, men det går måske ikke superhurtig. Du skal bruge følgede stofmængder: 3 meter baggrundsstof 1,5 meter blomstret stof ( focusstof ) 1 meter sort med prikker ( stjernespidser ) Dertil kommer 150 x 150 cm bagsidestof og mellemfor. Samt 1/2 meter stof til lukkekant. Tryk på knappen hent PDF for at hente mønsteret. Du må hente og printe mønsteret til dig selv, men ikke give en kopi til andre. Du må gerne fortælle andre, at de selv kan hente mønsteret gratis.


Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.