Lucca og Lucca Fino 100 % merinould fra BC Garn

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har lige fået en STOR kasse med superlækker merinould fra BC Garn. Jeg har pakket ud og puttet på hylder hele formiddagen. -Det tager jo lidt tid, når man er nød til at klappe lidt på alle varerne :-)  Med kaffekoppen i hånden satte jeg mig ned foran PC´en og kiggede alle de dejlige mønstre igennem. Og så blev det svært! Hvilket model skal jeg strikke først ?

Jeg har planer om at begynde et nyt strikketøj i påskeferien. -Som en slags belønning fordi der har været så travlt i butikken de sidste par måneder og  jeg har ikke holdt ret mange fridage. Efter en times tid ( eller måske lidt mere ) har jeg fundet tre mulige kandidater blandt mønstrene:

[nggallery id=2]

Måske kan jeg vælge, hvis jeg klapper lidt mere på garnet !

Camilla Om Camilla
Jeg ejer og driver Quiltefant.dk, der sælger tilbehør til patchwork i bred forstand og afholder kurser i patchwork og quiltning.

En tanke om "Lucca og Lucca Fino 100 % merinould fra BC Garn"

Der er lukket for kommentarer.